Новини

Lady Million Eau My Gold! – свежест и жизнерадостност

След възхитителните хрумвания и дръзката история на първото лансиране, Lady Million Eau My Gold! е фокусиран върху концепцията за удоволствие.

Lady Million Eau My Gold!

Името представлява едно възклицание на искряща и иконична игра на думи, акцентиращи на уникалния характер и радостта, която принадлежи на семейството Lady Million.

Ефирният дизайн на Lady Million Eau My Gold!, разкрива светлината и златната сянка на парфюма. Тежестта на стъклото и гравюрата предизвикват усещането за лукс, в същото време отнасяме парфюма към вселената на празнично и темпераментно измерение. В тази нова версия на Lady Million, отварянето на капачката разкрива „Eau My Gold!” лого, гравирано вътре в диаманта, символ на скъпоценния характер на парфюма.

Lady Million Eau My Gold!

Във внушителната атмосфера на пищното парти, ароматната сочност на мангото се среща с освежаващия газиран грейпфрут предоставяйки ни празнично усещане за оживление.

В сърцевината страстните цветя преплитат своите искрящи цветни нотки с женствеността и елегантността на харизматичните портокалови цветчета.

Като акцент на тази магическа нощ, окъпаните в слънце и потопени в дърво нотки ни носят леко пикантно докосване до фоерверките на затоплящия амбров муск.