Новини

Boss Bottled Unlimited – приток на свежест

Вдъхновен от отдадеността и устрема към успех на мъжа BOSS, BOSS BOTTLED UNLIMITED  е енергизиращият нов аромат от HUGO BOSS. Идеята за лимитираното издание идва от постоянството в желанието към успеха, в комбинация с притока на адреналин, когато целта е постигната. В чест на това ободряващо усещане за енергия, което идва с постиженията, BOSS BOTTLED UNLIMITED е мигновеният приток на свежест. Това е аромат, който ще бъде наличен за лимитиран период от време и е задължителен за вълнуващото, спортно лято.

Boss Bottled Unlimited

BOSS BOTTLED UNLIMITED – ароматът

BOSS BOTTLED UNLIMITED съдържа внимателно селектирани и безкомпромисни съставки, за да придаде свеж и модерен нюанс на класическия мъжествен аромат. С ободряваща свежест, устойчива енергия и ароматна мъжественост той дава мотивиращ тласък на стремежите на мъжа.

Вдъхновен от енергични зелени нотки, BOSS BOTTLED UNLIMITED е създаден с удивителна бленда от освежаваща мента и  вечнозелен лавдан, комбиниран със сочен ананас и оставащи във времето дървесни нотки. Тези уникални съставки са съчетани, за да сътворят силен и благоуханен мъжки аромат, подчертавайки безкомпромисната енергия на мъжа BOSS.

Във върха – мигновено енергизиращо впечатление

Почитана от мъжете през годините, поради силния и енергизиращ ефект върху сърцето и разума, наелектризиращата мента създава изключително остро и енергично първо впечатление.

Откритие в сърцето – удовлетворяващо постижение

Символ, асоцииран с успеха и високия стандарт, сочният ананас добавя нотка, напомняща за наградата, която идва след успеха и мотивацията да постигаш все по-високи цели.

Скрита в базата – гъвкава енергия за неограничен успех

Дъглготрайният лавдан оцелява в най-сурови условия, растейки като вечнозелен храст върху камениста почва, като доказва, че успехът може да се постига и при много тежки ограничения. В комбинация със силни, ароматни дървесни нюанси, лавданът излъчва уверена и мъжествена вяра.

Наличен само за лимитиран период от време, BOSS BOTTLED. UNLIMITED. е ароматът за мъжа, който търси уверено, енергизиращо и безкомпромисно ухание.

 

BOSS BOTTLED. UNLIMITED.  Линията

Тоалетна вода 100 мл, 50 мл

Boss Bottled Unlimited

Информацията е предоставена от Еверет България.