Новини

Чувствен и пристрастяващ – Gentlemen Only Intense

Отбелязвайки завръщането на аромата за мъжете с вкус, следвайки изтънчеността, наследена от Gentleman – известният аромат, създаден от самия Hubert de Givenchy през 1975 год., Gentlemen only се превърна в основен компонент от гардероба на модерния джентълмен.

Отново в духа на съвременната елегантност, Gentlemen Only Intense предлага чувствена, силно въздействаща и изтънчена версия на Gentlemen Only. Допълвайки предшественика си, новият аромат достига по-далечни брегове, където със съблазнителната си сила на богат, почти хипнотизиращ аромат, той най - естествено заявява себе си. Да овладее тази сила на мистерия и привличане, без да бъде показен или натрапчив, е амбицията на Gentlemen Only Intense.

Givenchy Gentlemen Only Intense MG Parfumerie

Чувствен и проникновен, Gentlemen Only Intense веднага се утвърждава като аромат за модерни мъже, които с гордост демонстрират своята чувствена страна без да се лишават от вродената си елегантност.

Givenchy Gentlemen Only Intense MG Parfumerie

 

Този фин, дървесен аромат очарова с начина, по който се слива с кожата. Предлага на мъжа, който го носи, да оставя след себе си следата от пленителен аромат, безспорно изразявайки ясна съблазън, граничеща с дързост.

Изграден върху силните основи на мъжествеността, подчертан от магнетична вибрация, Gentlemen Only Intense извлича чувствената си, пристрастяваща мелодия от пикантна нотка, примесена с непоколебима, изкусителна дървесна ароматна следа.

Решителен и същевременно фин, Gentlemen Only Intense е аромата на хладнокръвния чар и мъжественост.

Благодарим на Нотос България за предоставената статия.