Новини

Ослепителен, чувствен, изключително женствен – Boss Nuit Intense

BOSS NUIT INTENSE Pour Femme е новият женствен и чувствен аромат от  BOSS – допълнение към дамската колекция от аромати. Следвайки успешното лансиране на BOSS NUIT Pour Femme през 2012, BOSS NUIT INTENSE Pour Femme се характеризира със засилена дълбочината на блендата от цветя, с впечатляващи, наситени връхни нотки за по-силно и драматично ароматно изживяване.

boss-nuit-pour-femme-intense-mgparfumerie

BOSS NUIT INTENSE Pour Femme кара жената да се чувства съвършена за предстоящата нощ.

Елегантна, грациозна и изискана, жената BOSS  има силни принципи и стил. За нея, успехът е да намериш идеалния баланс между всички аспекти от натовареното си, но интересно ежедневие.

BOSS NUIT INTENSE Pour Femme идва с концентриран заряд от ослепителна женственост, изпълвайки жената BOSS с увереност и спокойствие, за да се чувства тя в най-добрата си форма.

Подобно на BOSS NUIT Pour Femme, BOSS NUIT INTENSE Pour Femme е създаден, за да добави съществен финален щрих, преди жената BOSS да излезе вечер. Комбинацията от внимателно подбрани връхни, сърцевинни и базови нотки на аромата олицетворяват очакването за предстоящата нощ.

BOSS NUIT INTENSE Pour Femme се разкрива с връхни нотки от сочна бяла праскова, обогатена от силна, но женствена чувственост. Засиленият акорд от бяла праскова се комбинира с по-наситеното въздействие на цветното сърце – виолетка, добавяща чувствена мекота, докато бели цветя и букет от жасмин разказват за очакването на жената BOSS за предстоящата вечер, разпръсквайки женственост и сетивност. Базовите нотки на аромата добавят богато, изкусително звучене. Мекият мъх в базата сякаш отразява искрящата природа на бялата праскова, докато топли дървесни нотки и гладко сандалово дърво добавят нежен елемент към аромата.

Отразявайки изпълнената със заряд пищност и женственост на бялата праскова прасковените връхни нотки, флаконът е украсен с пръстен от розово злато. Това напомня и за бижутата на жената BOSS – тя носи елегантен пръстен като допълнение към отличителната си черна рокля.

BOSS NUIT INTENSE Pour Femme можете да откриете в MG Parfumerie в 50 мл  и 75 мл.

Статията е предоставена от Еверет България.