Новини

Новото бижу в колекцията на Bvlgari – Omnia Indian Garnet

“Божественото, чудното, странното, митовете, магията, всичко това е Индия”

—ЖАН КЛОД КАРИЕР РЕЧНИК НА ЛЮБОВТА В ИНДИЯ 

Omnia Indian Garnet, създаден от Bulgari и Алберто Морияс около идеята за уникалния спесартин гранат, ни кани на луксозно ароматно пътешествие до сърцето на вечната и завладяваща Индия. Изключителни съставки от най-висше парфюмерийно майсторство въвеждат с цялата сила на тяхната изящна алхимия: тубероза, цветето на желанието и чувствеността, което е в сърцевината на Omnia Indian Garnet е в свещен съюз с османтуса – примадоната от Китай, която се прикрива перфектно.

Последното парфюмерийно бижу в колекцията на Omnia е съвремен акт на преклонение пред спиращата дъха красота от мястото, което вдъхновява с калейдоскоп от цветове, текстури и аромати, докато се потапя изцяло в удоволствие от аромати и скъпоценни камъни.

След аметист, корал и прозрачен кварц е ред на един друг изключителен скъпоценен камък – спесартин гранат, да стане основната тема в една нова ароматна поема - Omnia Indian Garnet.

Bvlgari Omnia Collection

Любовната афера между Bulgari и скъпоценните камъни с изключение тези 4, се връща назад към ексцентричния период на Dolce Vita, когато идеалът за женственост избухва с пълна сила на цветния екран.

Флоралните и дървесни вибрации на Omnia Indian Garnet го превръщат в един цветен, изключително женствен и изпълнен с енергия аромат.

Omnia Indian Garnet

ВРЪХНИ НОТКИ

Мандарин – Шафран: елегантна и заслепяваща енергия

Живителни и светли, блестящите, плътни и наситени нюанси на връхните нотки предизвикват магията на един район с хиляди цветове. Сицилианската мандарина придава изискана свежест, издигаща аромата до неговата кисела портокалова тоналност, която е обогадена от допира на шафран, обгръщайки композицията в един цветист и контрастиращ блясък…

СЪРЦЕВИНА

Индийска Тубероза – Османтус: цветна женственост, вечна и чувствена

Магнетичните нотки в сърцевината на аромата ни отвеждат към пищното богатсво на Индия. Нежните и леко плодови аспекти на османтуса са в чудесна комбинация с богатото ухание на Индийската тубероза, завладяващо и чувствено цвете, което се отваря единствено по тъмно. Благодарение на своите допълващи се природи, тези две цветя, емблема в световната парфюмерия, изразявайки различните аспекти на богатата женственост.

БАЗОВИ НОТКИ

Индийски дървета – Амбраr: нежна чувственост, мека като коприна

В базовите нотки, интензивността на Индийските дървета елегантно подчертава страстната покана на аромата в страната на сетивата. Те внасят елементи на решителност и устойчивост в аромата, смесвайки се с топлотата на амбрата, която изпълва кожата със съблазнителна чувственост.

Едита Вилкевичуте е идеалното лице и муза за Omnia Indian Garnet. Зашеметяващият литовски модел притежава толкова чувствена и деликатна красота. Грацията на лицето и тялото й впечатлиха най-добрите дизайнери в света, а фотографите изпадат в захлас пред естествената й красота. Вече част както от луксозния, така от модния свят, Едита притежава всички качества да се превърне в емблематичен модел.

 

Omnia Indian Garnet Edita Vilkevičiūtė

 

Статията е предоставена от Еверет България.