Новини

Нежна съблазън – Dolce by Dolce & Gabbana

Dolce е нежна, женствена съвкупност от бели цветя, въведени от свежестта на листа от нероли и подчертани от бял амарилис, цвете от Южна Африка, чието ухание досега не е използвано в парфюмерията. Неповторима и богата комбинация от бяла водна лилия и бял нарцис се смесва чудесно с плътността на белия амарилис. Този цветен почерк се балансира от топлите мускусни нотки, заедно в съчетание с кашмеран, оставяйки чувствена след от леки дървесни нотки, земни тонове и пикантни подправки.

Елегантната опаковка на Dolce напомня на ретро флакон. Дебело прозрачно стъкло с меки извити линии в модерен съвременен дизайн.

737052746937-mgparfumerie-2
Капачката във форма на цвете, отдава почит на Сицилианските обичаи, изработена в духа на скулптурите от марципан, които майсторят традиционните сицилиански сладкари. Цветето е съвършено само по себе си, уникално колкото и неповторимият микс от съставки, определящи Dolce. Венчелистчетата се разпределят в три реда цветове, преминаващи от млечно бяло, през кремаво и меко розово в средата.

737052746937-mgparfumerie-1

Тънката черна рипсана панделка обгръща гърлото на флакона и прави aсоциации с образите на бели ризи с папийонки, които са запазена марка от ранните модни представления на Dolce&Gabbana.

Последното и най – лично докосване: Dolce, подписано с прецизен жест в черни букви, реплика на оригиналния подпис на бащата на Доменико Долче. Подписът е подчертан от логото на Dolce&Gabbana.

Кейт Кинг е звездата в кампанията за Dolce. 20 – годишният канадски модел бързо се превръща в едно от познатите лица от света на Dolce&Gabbana с участията си в последните представяния на най – новите дрехи и бижута на дизайнерите.

„Проницателните очи на Кейт носят изключителен заряд – нежни и невинни, а в погледа й, можете да видите духа на сицилианските момичета.“, казват Доменико Долче и Стефано Габана.

 dolce-mgparfumerie-5