Новини

Интензивен аромат от природата – Intense Dsquared2 He Wood

dsquared2-intense-he-wood-mgparfumerie

 

Създаден като елемент на комуникация, атрактивен, с подчертан дизайн…Със силен и решителен характер. Уникален, идеал за чувственост с концепцията за дърво.

Интензивност за мощ и изискана ароматична интерпретация на сила, емоционално наситена от елементите от Природата: Въздух, Вода, Дърво.

Оригиналната и уникална природа на He Wood разкрива нови и по – дълбоки аспекти, обогатени със силния подпис на съставките.

Въздух: Опияняващ и обгръщащ акорд.
Изискан Мускус с нюанси, носещи ни чувствеността на Растителен Амбър и елегантността на Сребърната Ела.

Вода: Свеж и интензивен акорд.
Безценният Тамян акцентира стимулирането между прозрачния Воде

н акорд и силата на Листата от Виолетка.

Дърво: Силен и осезателен акорд.
Дълбоките и плътни нотки от Гваяколово дърво и Сандалово дърво, възвисяват отличителния характер на Кедровото дърво и Ветивера.

Сила в перфектен квадратен флакон, енергично обвит и обогатен с непрекъснато променящи се форми и линии на дърво и нюанси от Канадска Червена Елша, правейки всяка част уникална и оригинална с отличителни жилки.

Флаконът е обвит с дърво по иновативен начин, даващ топла чувственост при допир.

Името на парфюма Intense Dsquared2 He Wood  е издълбано в предната част и е рамкирано в етикет, давайки отличителна концепция, докато задната част на флакона ни показва прозрачността на стъклото и засиления оттенък на аромата.

dsquared2-intense-he-wood-mgparfumerie

Интензивността на опаковката е в перфектна хармония с идеята: аромата е предпазен от тъмно зелена картонена кутия с усещане за естественост и изтънченост.

Благодарим на Сарантис България за предоставената статия.